Alexandra Lundin Danes

Boost :)

Har just fått boost av en dk i SFK och hela SM :D gick lvl å fick massor me saker ja kunde sälja så att boosten blev inte dyr även fast ja betalade 160g för den ^^ Nu ska ja hitta nå bra ställe att lvla på.. Måste bli lvl 30 fort så att ja får fara till mitt absoluta favoritställe.. som ALLA i wow hatar.. STV aka Gankenvale xD hahaha.. varför ja tycker de är så bra är för att man kan vara på samma ställe i typ 6-7 lvlar utan att behöva byta.. hur bra som helst, och bra questrewards.. :) Jaja nog om de! Nu har ja min snus och ja fick en energidryck av sötis oxå.. Å ni minns att ja skrev att han skulle komma på nå å göra åt mig imorn oxå.. å de gjorde han, han tyckte att ja kunde torka alla hyllor och tv i sovrummet oxå.. för de hade ja glömt.. haha :D Så att då får man ta å göra de oxå :)Trial of the Crusader!

Håller på för fullt med toc 25.. är på sista bossen nu men de krånglar lite :S jag som ville se 28 dagar med sandra bullock.. den går nu :( men ja antar att ja får se den senare nån gång.. Tänkte även hyra Flickan som lekte med elden men alla exemplar va uthyrda :( Mamma sa att den va riktigt bra så att då måste ja ju lita på henne.. den första va ju så jävla bra!

Ska se om vi får nån rätsida på denna raid eller om den kommer läggas ner, börjar bli ganska van att de händer faktiskt :( Sen ska ja nog lägga mig i sängen å se tv å hoppas på att få somna tidigt.. hoppas bara inte sötnos väcker mig när han kommer för de orkar ja inte me om ja ska orka upp tidigt imorn.. vet ju inte när mamma å bengan har planerat att komma.. kan ju bli tidigt :S hoppas även att han inte är för full för att då kommer ja verkligen inte att kunna sova för att han snarkar som ett godståg då xD hahaha..

Ne nu ska ja återgå till spelandet å se om de går bra eller inte! kanske skriver innan ja somnar..

Supernörden anfaller!

Jisses vilken jättetönt jag är :P Bara spelar wow när ja egentligen borde sova, ja vill sova oxå men de kommer nog bli som alltid... Att när ja väl lägger mig i sängen så blir ja pigg igen, de slår aldrig fel! What to do, what to do.. Klockan är ju rätt mkt så man kanske ska försöka sova.. Ska kika på nå mer kläder iaf, har hittat två plagg som ja ska  beställa på fredag när ja får pengar! Dom va faktiskt riktigt snygga och på rea dessutom! Kan de blir bättre? :) Nä nu drar ja mig tillbaka..

Godnatt alla å ha de bra!

Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters