Alexandra Lundin Danes

Bingo?

Va ju som sagt på bingo ikväll, men åt helvete med den! =) Gick väl kanske inte så bra som ja hade förväntat mig.. men åt andra sidan så brukar de inte gå så bra heller.. de va så jävla varmt där inne att ja började fundera på om de mamma sa häromdagen va sant.. har man kommit in i övergångsåldern redan? haha.. nä vet du vad.. inte än på ett par hundra år tack! Men de andra bingon på king har iaf gått bra. Har haft hur många bingo som helst, synd bara att de inte handlar om riktiga pengar för då hade ja varit rik vid de här laget! Nu äre bara 4 dagar kvar tills den bästa dagen på året, min födelsedag! Hoppas verkligen att den blir minnesvärd!

Vad annars har hänt, hmm.. min pappa är på roadtrip, på väg hem från Jokkmokk nu, sen ska han vidare till sorsele och ammarnäs innan han äntligen får åka hem å sova! Som tur är så ger de bra pengar! :)

Ne nu ska ja logga in på wow å nörda mig en stund och hoppas på en lugn natt utan hyperaktiv kattunge, men man kan ju drömma att de inträffar!Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters