Alexandra Lundin Danes

Vinst!

Jag lyckas faktiskt vinna 250kr på bingon idag! ^^ Svärmor vann 300kr! Så att man gick iaf + idag.. Har varit på ica å handlat energidrycker och chips för kvällen.. Men jag har ingen aning om vad ja ska äta till middag.. Måste iaf diska å vika tvätt -.- Inte mitt favorit göra, speciellt inte när man är själv å inte har nån sötnos som tjatar på en :)

Annars så ska ja nog inte göra så mkt ikväll , tror att de va nån film på tv ikväll som ja ville se.. måste nog kolla upp de! Nu ska ja fortsätta nörda mig på King.com å se om de kanske blir nån vinst där :) Imorn kommer iaf Mamma och Bengan hit för att hälsa på å följa med på bingo! Ja ja ja vet.. jag är bingonörd! Pensionär i förtid kanske man skulle kunna säga :)

Men ja skriver väl en truddelutt lite senare, måste läsa angående Laila Bagges vrede om gårkvällen, såg nämligen de på framsidan av expressen.. undrar va som hänt nu! :PNä vet du vad!

Nu blire till å sova.. har varit vaken alldeles för länge:S borde ha somnat för längesen man som vanligt så fastnar man vid datorn, tror inte att ja e ensam om de faktiskt.. men de e ganska tragiskt va mkt tid datorn tar av ens liv utan att man själv tänker på de.. ja va nyss 12 år gammal å hade min första dator.. nu är ja 24 å va fan har ja gjort? :S iofs har ja träffat världens underbaraste karl å vi har två underbara kissar tillsammans å en lägenhet.. men annars, har inte gjort så mkt som varit värt egentligen.. men de är kanske nu livet börjar.. vem vet! de återstår att se.. ne nu måste ja sova för att få min skönhetssömn! Man blir knappast yngre :P

Nu vare klart!

Får iaf tillbaka pengarna som tur är! Ska blir skoj att se kläderna ja beställt till mig själv :) va verkligen snygga linnen för en billig peng! ^^

Nu måste ja verkligen på ica å köpa snus, har varit utan alldeles för många timmar för att de ska va nyttig för min hälsa! Sen ska ja bara vänta på att bengan ska ringa för att han ska lämna min present från mamma :)

Bingo och Harry potter!

Jag och sötnosen for på bingo idag på östra skolan! Jag vann faktiskt 500kr! :) de passade verkligen hur bra som helst med tanken på hur ekonomin brukar ser ut just innan man ska få pengar!

Sen när vi åkte hem så hyrde vi Harry Potter och halvblodsprinsen! har sett ungefär halva så ja ska snart gå å lägga mig å se resten.. Vi va även på jula och ÖoB idag å handlade lite.. ska nog käka lite kakor och choklad i smyg tror ja.. haha.. gubben sover ju så ja hoppas han inte vaknar av mitt smaskande! :)

Annars har de nog inte hänt så mkt mer, får bara hoppas att pengarna rasar in imorn, men man blir av med hälften på en gång :S Tur att ja fyller år på lördag så att ja får lite extra pengar i kassan där! De e bra att fylla år strax efter lön för då kan inte folk skylla på att dom inte har nå pengar :P

Ha de bäst så hörs vi imorn!

Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters