Alexandra Lundin Danes

Baka kakor + lasarett!

Nu ska ja strax gå å baka dumlekakor och sen ska ja å sötnos åka upp på lasarettet och fika :) Svärmors väninna har opererat sig och jag hade lovat att baka och komma upp till henne å fika :) Vi pratade just i telefonen och hon mådde jättebra, va uppe å sprang som aldrig förr trots att hon opererat knät! Annars hade de nog inte hänt så mkt, fyller iaf år imorn så då ska vi bort! hoppas verkligen att dagen blir bra! Inte för att jag klagar egentligen på förra året men de kanske inte va så roligt att somna kl 20 på kvällen.. va så helvetets trött då!

Ikväll är de idol! Ja hoppas hoppas hoppas att rätt person åker ut denna gång.. finns bara en av de 4 som är kvar som ja vill ska åka! Dom andra tre kan få dela på första platsen, de gör inte mig nåt! För att de kommer att bli så himla svårt sen! 3 av dom är för bra egentligen! Diggar dom stenhårt!

Ne nu måste ja börja baka så att ja blir färdig idag! Kakorna måste ju stelna en timma innan man kan paketera dom, annars blir de kladd överallt av chokladen! :)Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters