Alexandra Lundin Danes

Inspireras på nya sätt.

Det finns mer än vad man tror.


Hela mitt liv så har både min mor och jag prenumererat på olika tidningar, det har varit allt från skvaller till inredning.
Ja tror att många tips från olika typer av tidningar kan vara en start på nånting nytt och fräsch.
Man kanske sitter hemma i sin lägenhet eller i sitt nya hus och inte har nån aning om hur man ska inreda, man kanske har idétorka.
DÅ kan jag säga att t.ex Allt i hemmet eller Sköna hem är en perfekt start.


Jag själv bor i en liten lägenhet och har fått min inspiration av Allt i hemmet, jag hade ingen aning om hur jag skulle inreda för att både jag och min man skulle trivas på bästa sätt, men av alla olika tips jag fann i tidningen så hittade jag tillslut en stil som passade både mig och han!


Även jag gillar att läsa Allt om mat då jag inte är den bästa kocken, finns mycket bra att läsa och att lära sig av i den tidningen.
Jag gillar att laga mat men jag tycker att de är svårt, vissa saker är lättare än andra men de vore skoj att lära sig laga de lite mer avancerade rätterna och då är den tidningen perfekt, bra recept och bra tips på hur man ska gå till väga.


Gå gärna in och läs mer här http://www.rabattkod.club/butik/bonnier-tidskrifter/ kanske just du kan hitta nåt som passa dig eller något du kanske inte ens tänkt på att leta efter.
Jag vet själv att det finns så många olika tidningar man inte ens tänker på, men dom kan vara riktigt bra!
Man måste börja någonstans när man är inne på nya spår, varför inte köpa en tidning och börja där?
Jag har läst väldigt mycke olika och även fast man själv kanske inte tror att en viss tidning är till mitt intresse så vet man aldrig.
Min mormor sparade på ALLA tidningar hon någonsin köpte och då blev de att man läste några på kvällarna innan man skulle sova och man hittade faktiskt mycke nytt som man inte tänkt tanken på tidigare.
Så man ska aldrig vara skeptisk, utan köp en tidning och prova.
Du blir nog förvånad av de du hittar!


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters