Alexandra Lundin Danes

Snart smäller de..

Asså 2017


Jag hade ju fått för mig att detta år skulle bli bättre, men asså... icket!
De började väl helt okej men sen ha de fan bara gått utför, jag förstår faktiskt inte hur saker och ting kan fortsätta som de alltid gjort, tar de aldrig slut?
Jag bor ensam, jag går på Miroi, jag har förmodligen fått mig ett jobb inom en snar framtid, jag har Ronja och Sabina som backar upp mig men alltså detta är helt sinnessjukt, de kan bara inte forsätta så här för då vette fan va jag gör!


Jag är så förbannat less på att dåliga saker ska hända bra människor hela tiden, kan inte dom här äckliga jävla parasiterna råka ut för nåt hemskt nån gång? Nä dom ska ha de bra varje dag, och de är dessutom dessa människor som gör livet surt för oss men händer de någonsin något illa med dom? NEJ de gör de fan inte...
Nu ska man ju inte önska olycka till andra människor men de finns fan en gräns på hur mkt man orkar inte mna ger upp, jag har gett mitt allt men snart finns de inget kvar att ge. Jag är en stark person som aldrig ger upp om de jag tror på men nu, nu äre fan svårt!


De som är på väg att hända håller seriöst på att ta död mig och jag vet inte hur jag ska hantera detta själv, jag har ju mina vänner men jag kan inte lasta allt på dom hela tiden för att dom har sitt eget att tänka på..


Ja jävlar, nu ska ja inte bara vara negativ för att de blir aldrig bra för nån och de kanske inte heller är så skoj att läsa om.


Men jag fick träffa min pappa idag och jag va så glad!
Har bara träffat han 4 gånger nu på 4 år så de är inte mkt, han bor ju inte sådär jättelångt härifrån men tillräckligt för att man inte ska kunna träffas så ofta som man kanske vill.


Nu hoppas jag bara att denna kväll inte blir lika illa som dagen har varit för då kommer jag nog gå i taket, bli knäpp å vandra runt å prata med mig själv... -.-


xoxo ~Alec Tatuering

Ny!


Har ju helt glömt bort att lägga upp mitt senaste konstverk här!
Bestämde mig helt random att göra en tatuering för en person som betyder allt i världen för mig, en som alltid funnit där och kommer alltid finnas där när jag behöver han.
Jag har ju andra tatueringar på kroppen som representera personer som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta så att nu var de dags att göra en till!


 xoxo ~Alec

Visions

ÅLDER: 33 år
KÖN: Tjej
LÄN: Lycksele
MEDLEM SEN: 2009-11-22
SENAST INLOGGAD: 2018-02-06 16:16

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin
free counters